Köfte och nya naglar!

Jag tror helt ärligt talat att jag uppskattar helger mer i Istanbul än vad jag gör i Sverige..
Känslan på fredagen efter skolan, då man inte har några måsten såsom läxor eller sovdags tidigt är superskön!
Idag direkt efter skolan så åkte hela klassen till Sultanahmet för att gemensammt prova på en av dom bästa köfte-restaurangerna i Istanbul tillsammans med våran Meltem.
Hon är så underbar, hon engagerar sig verkligen i klassen och har vid flera tillfällen sagt att vi får ringa eller emaila henne när som helst om det skulle vara något.
Hon brinner verkligen för sitt jobb, det syns tydligt.

Efter det mötte jag upp Nazz och åkte till Asien för att styra upp mina naglar på ett ställe som hennes kusin rekomenderade starkt. Jag kom därifrån med nya fina naglar samt plockade ögonbryn.
Här nere gör dom det med tråd och inte pincett, och det var faktiskt första gången jag provade på det.
Mina ögonbryn är minimala och växer inget alls, detta har resulterat i att jag aldrig brytt mig om dom speciellt mycket men nu ser jag att det faktiskt ändå var mycket snyggare att ha en symmetrisk form på dom.

Jag åkte kommunalt hem för första gången och det var verkligen fint att åka båt över bosporen och se ett vackert mäktigt upplyst Istanbul. Med risk att låta tjatig, men älskade stad/land!!!

Väl framme på den Europeiska sidan slog vi oss ner på ett ställe och åt lite musslor och sedan handlade jag med mig mat hem till mig och Malin, och nu sitter vi här och poppar musik, dricker rosé och gör oss iordning.
Det blir en drink eller två och därefter ska jag träffa Onur. Ha en fortsatt trevlig kväll alla!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

namn,


mail, (publiceras ej)

blogg,

kommentar,

Trackback