kahvaltı.

Igår var jag i Asien igen, som alltid då man umgås med Onur.. Känslan av att befinna sig i en annan världsdel när man åker över bron är faktiskt utebliven, men när man tänker på det så känns det faktiskt rätt exotiskt.
Eftersom han fastar så var middag prioritet nummer 1 då vi träffades.
Vi skulle till det enorma köpcentret Canyon och äta middag med hans bror och vän, och dom normala 20 minuterna som det tar att åka dit förvandlades till 1,5 timme på grund av den extremt tunga traffiken i Istanbul.
En trevlig turkisk middag samt efterrätter som såg väldigt osmakliga ut, men som till min förvåning faktiskt smakade väldigt bra!
Efter mat och fika åkte vi hem tills hans vän som bodde i en av dom fetaste våningarna jag någonsin sett.
Han hade till och med en hushållerska som passade upp på oss! Sånt kan man ju vänja sig vid.. Hehe ;)

Idag skulle vi mötas 30 minuter tidigare i skolan för att tillsammans äta frukost vid Bosporen. Det var hur trevligt som helst, och det kändes som att man var tillbaka i grundskolan då man var iväg på studiedagar och hade med sig pannkakor som matsäck. :)
Dom sista tre lektionerna avklarades i skolan och både jag och M vart helt döda när skolan slutade, undra om det kan ha att göra med havsluften som man inte är van vid i en stad med massa avgaser?
Hur som helst så vart 2 timmars filmtittande till 5 timmars powernap, och nu sitter jag här mätt och belåten med fossingarna i ett välbehövligt fotbad.

Lägenheten är nu helt färdig och alla möbler som ska in har anlänt och jag måste faktiskt säga att våran lägenhet utan tvekan är den mysigaste i hela Silver Building. Den är mest personlig och har trevligast och smartast möblering, vi är båda två supernöjda! :)
TV'n var påslagen när vi kom hem, så den kommer vi nog låta stå på non-stop, förvisso på ljudlöst då vi sover och detta på grund av att vi ett otaligen antal gånger försökt sätta på den utan att ha lyckats..
Dessutom så har vi en katt utanför mitt fönster som ständigt ligger och sover så vi har laddat med kattmat i skafferiet så vi kan ge den frukost och middag.
Förhoppningsvis är katten ren, då kanske man kan börja ha öppet fönster så den kan komma in och mysa då och då.. :)

Våran hyresvärd var inne i lägenheten igår och skrattade åt vår tvättlina..
Han sa att alla andra i huset antingen hade fått tag i en tvättställning eller hängt upp kläderna på stolar och dörrar, men att våran idé helt klart var mest turkisk. Cred till oss! :)
Kläderna är fortfarande inte, efter två dagar, torra.. Suck.
Har vi tur är det torrt tills på fredag då våran inflyttningsfest tar plats..

Ska göra klart pedikyren och därefter påbörja läxorna.
Hoppas alla har haft en kanonbra dag!

Turkisk efterrätt.. Fråga mig inte vad det heter.



Jag och Onur leker med en hund!



På utflykt med klassen!




Denna man tillhandahåller oss med lunch för 10sek. I like.
Det är förövrigt nog bara i Turkiet där dom sätter prislappen brödet..
Det har inträffat mer än 1 gång då vi har hittat en..




Kommentarer
Viktoria

Hei søt!

Har du det bra i Istanbul? Hvordan går det på skolen? Høres kul ut å studere i Istanbul! Kanskje jeg skal ta opp studiene også...!?! Hvor i Istanbul bor du?

klem Viktoria

2009-09-16, 22:33:36 http://vikt.blogg.no
Ela

De två första bilderna ser verkligen inte mumma ut alltså... =)

Anna

HAhaha, fatta ramaskriet det skulle bli om någon hittade en prislapp på brödet på McDonalds?! Älska turkar! (Han kanske är senil förvisso...?)



Love!

2009-09-19, 11:43:51

Kommentera inlägget här:

namn,


mail, (publiceras ej)

blogg,

kommentar,

Trackback