Nu myser jag ner mig i en sval skön säng m...

dsc01392 (MMS)

Nu myser jag ner mig i en sval skön säng med min polare på bilden. Hoppas alla har det nice på diverse kontor och arbetsplatser! God natt.
Kommentarer
Angie In Turkey

Mhm har sett dom där hundarna förut och har inte fallit för dom!! Därimot älskar jag pitbulls, men dom har ju nu enligt lag blivit förbjudna i Turkiet. Dom som sitter och gör alla dessa idiotiska lagar maste ju vara höga eller nagot. Hur fan kan man förbjuda en hundras? Hahaha.. Da maste man väll snarare förbjuda människor som inte uppfostrar hunden rätt. Gillar du bullterrier lr? :)

2010-10-05, 22:41:45 http://angielovely.blogg.se/
Angie In Turkey

Jasa duuuu du lurar mej. Tänk om jag hade sagt, jaa gud tack sa mycket jag älskar den hunden nu ska jag läsa pa om den super sööt juu! ??Jag älskar ocksa djur och älskar att iakta hur dom beter sig..Jo, visst om jag hade den hunden sa hade jag säkert lart mig att älska den :)Världens värsta hund har jag lekt med i dag när vi köpte ett koppel till var katt som vi tog ut för första gangne. Pekingese.. Omg, den är väldigt svar att lära och dominant och elak. Denna var ju valp och väldigt lekfull, men det ser ut som att den är pa väg att äta upp mig, blir nästan rädd av dens snörvlanden, den bet mig sa jag började blöda :(http://www.kyrieachatespekingese.com/Melba%20and%20Beauty.JPG

2010-10-05, 23:21:59

Kommentera inlägget här:

namn,


mail, (publiceras ej)

blogg,

kommentar,

Trackback