welcome back!

Hello, I am back! Sitter på Burger king med Malin och äter dagens första mål.. Någon välbehövligt..
För att summerna ihop dom senaste två dagarna så var det ju som sagt flytt i torsdags.
Alptekin kom och hämtade upp mig och Malin efter skolan, vi mötte upp Naz och gick till Istiklal och åt kebab och sedan var det dags för transport av mina saker till nya temporära lägenheten.
Tur att vi hade Alptekin med oss så man slapp bli blåst av alla dodgy taxi-chaufförer här nere.
Under helgen så är det sagt att jag ska bo i mittenlägenheten där två tyska tjejer bor i väntan på att min och Malins lägenhet ska bli färdig. Det som är kul med byggnaden är det bara bor unga studenter där, så det kommer troligtvis bli massa spring mellan lägenheterna när alla är på plats. Ikväll till exempel så ska vi till en av grannarna på fest, blir dock lungt för oss då vi hade vårt roliga igår och inte riktigt är fit for fight today.

När jag hade lastat in allt i lägenheten så gick jag ut och drack milkshake, shoppade lite nödvändigheter till lägenheten samt åt middag och därefter hem för lite plugg.. Vi hade vårt första prov i fredags, och jag var så nervös!
Under lektionerna så ger jag sken av att jag kan en hel del, men så är kanske inte riktigt fallet. Tror det är mest tillfälligheter, och speciellt nu i början när hon går igenom grunderna som jag redan kan.. Nästa vecka blir det nog andra bullar! Vi får även provresultatet på måndag, så det blir spännande..

I fredags efter skolan så gick jag, Malin och Lina och åt lunch och drack lite vitt vin som en belöning efter en vecka med enormt mycket plugg.. Vi är redan på sida 40 någonting i läroboken, och i anteckningsblocket så har jag 25-30 sidor fyllda med text, så ni kan ju tänka er hur fort det går..
Efter lunchen som varade i några timmar så åkte jag och Malin hem till Naz där Malin har bott under sin första vecka, vi skulle hämta hennes saker så hon också kunde flytta in i lägenheten ovanför våran och bo där över helgen..

Klockan 20:00 så kom Onur och Eren och hämtade upp oss, åkte till Reina (kolla in länken, drömställe! http://www.reina.com.tr/2008/111) och åt middag samt drinkade lite.. Gissa vem som satt vid bordet bredvid oss?! Serdar Ortac! Och min kamera hade jag glömt hemma.. Serdar Ortack för er, förmodligen dom flesta, som inte vet det så är han en känd artist i Turkiet och gör sjukt bra musik.
Jag och Jackie brukar jämt på jobbet sitta och skicka Serdar låtar till varandra, så ni kan ju gissa vem som var den första jag messade? ;)

Idag vaknade vi upp sent.. Vill inte ens skriva klockslaget.
Har degat hemma hela dagen, var för varmt för att gå ut. Låg och kollade på 'män som hatar kvinnor' på min dator i sängen med 300 kuddar, cola och chokladmuffins. Hur slappt och mysigt som helst..

Det var allt för mig just nu, men vi hörs imorgon igen :)
Ha en bra helg alla!


Jag & Louise på date. Taksim Square - Istiklal. Jag, Malin och Jörg i skolan. Malin, jag och Lina på fredagslunch. Jag. Jag & Naz hemma hos henne.Kommentarer
Jackie

Okej, nästa gång tar du med dig kameran när du går ut ;)

2009-09-08, 22:01:16

Kommentera inlägget här:

namn,


mail, (publiceras ej)

blogg,

kommentar,

Trackback