grateful!

Förstår ni nu varför jag gömde mig och fegare ur under spelets gång?? Juste..

En kollega som var betydligt modigare än mig på spelplanen.Kommentarer
Angie In Turkey

Miki du maste inte gilla chocklad, okey? Det är lungt! Jag kan försöka tycka om dig enda... Först smutskastar du chockladen och sedan skriver du att du avguar chockad för att du vill sa gärna att jag ska tycka om dig.. Lite smagulligt faktiskt!Det där med design, jag kollade runt pa internet igar som en galning efter designers och skrev till flera stycken för jag ORKAR inte höra av mig till 1 i taget och vänta i 100 ar pa att människan ska höra av sig, utan skrev till manga och tog den första som svarade. Nu far vi se hur lang tid det kommer ta. Sa typiskt mig, hatar att vänta pa sant här. Har fatt natt fel nu sa nu vill jag inte skriva i bloggen tills jag fatt en ny design. Det känns helt plötsigt som att det är sa jävla fult inne pa min blogg och jag kan inte ga in pa den själv.

2010-10-09, 14:32:48 http://angielovely.blogg.se/
Miki

Det hände ju mig, jag mailade en brud och vi hade emailkontakt i nästan 1 månad angående min header och då den nästan var klar så drar hon sig ur helt från ingenstans och säger att hon inte har tid på grund av skolan. Kontaktar en annan tjej, hon påbörjar arbetet och jag tycker det ser superbra ut, krävdes några korregeringar.

Helt vad det är drar hon också sig ur på grund av psykisk obalans? Wtf?Nu håller person 3 på med min design, det är dock en god vän som själv har åtagit sig uppdraget på eget initiativ så jag väntar och ser.. :)Hur som, lycka till med dig design och jag håller med om att den behövs ändras! Upp med någon fin bild på dig eller något, det finns ju massor.

2010-10-10, 19:04:47 http://mikissurroundings.blogg.se/
Lina

Och person nr 3 håller på med korrigeringarna just nu. Har tag lite tid att bli människa igen den här dagen, efter att landat i Malmö kl ett på dan efter en utekväll i Köpenhamn...

2010-10-10, 20:12:18 http://enlangblondin.blogspot.com/
Miki

Ta din tid canim, ingen stress.. Såg att ni har haft en trevlig kväll, slank det ner någon sladdrig korv mån tro?

2010-10-10, 20:23:22 http://mikissurroundings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

namn,


mail, (publiceras ej)

blogg,

kommentar,

Trackback