change your life.

Jag uppskattar verkligen människor som klarar av att disskusioner! Som står för sina åsikter och är hundraprocentigt ärliga.
Det är en enormt viktigt egenskap, och det bör egentligen vara en självklarhet hos alla.

Människor som lever i lögn är fruktansvärt patetiska, hur står man ut med sig själv? Man lever i en bubbla som kan spricka vilken sekund som helst. En sådan person är den som i slutändan står tomhänt utan några riktiga vänner..
För om man gör det till en vanesak att ljuga för till exempel sin sambo/pojk eller flickvän/fru eller man så slinker det lätt ut en lögn till vänner också, och det kommer så småningom upp till ytan. Och vem vill ha med en sådan person att göra? Det finns så mycket annat intressant folk, så man klarar sig verkligen utan någon som inte kan hålla sig till sanningen.

Och sedan tycker jag det är fruktansvärt obehagligt med människor som till slut tror på sina egna lögner för att det går så långt.. Och nästan blir förbannade när man ifrågasätter och påpekar att man tror att personen ljuger. Det är läskigt.

Kom igen, det är 2009. Folk har mer insikt och erfarenhet nu än för några år sedan.. Man är inte född på trottoaren.
En trogen kvinna eller man nu för tiden är unikt. Det är vanligare med otrohet än vad det är med trohet.. Tragiskt. Man ska inte vara i ett förhållande om man inte kan hålla fingararna i styr och byxorna på!

Just därför bör man leva i celibat som jag gör! Man ska inte bli känslomässigt inblandat i något. Ensam är stark.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

namn,


mail, (publiceras ej)

blogg,

kommentar,

Trackback