Extrem förvirring och hästridning.

På fredagen var jag förvirrad vid uppvaknandet och i samband med frukosten.
Hoppar in i hissen från våran våning, 11.
Den stannar på 9:an och jag skuttar ut samtidigt som nytt folk går in i hissen.
Jag kollar lika förvånat på Charlotte och Eija inne i hissen som dom på mig, dom undrar varför jag hoppade ur och jag undrar varför dom står kvar och sedan stängs hissdörrarna och dom försvinner..
Då inser jag att frukosten definitivt inte serveras på våning 9 där det bara finns hotelrum, det är ju 7:an den serveras på!
Ack så dum man kan va tänker jag och fnittrar för mig själv samtidigt som jag går runt hörnan för att ta brandtrapporna ner två våningar..
Väl på 7:an inser jag att där är det också bara hotelrum?
Nu är det så att jag har ätit hotelfrukost i samma restaurang, på samma våning i fyra dagar och börjar bli rädd för mig själv, hur tusan kan jag inte komma ihåg vilken våning det är??
Hoppar in i en hiss som precis anländer och det slår mig från en klar himmel - det är ju 3:an som restaurangen ligger på!
Flinar lite igen och ser framemot att möta upp tjejerna på rätt våning så vi kan skratta tillsammans åt min förvirring..
Kommer fram till våning 3 och hoppar av och börjar titta mig om efter mitt sällskap...
... fel våning. Igen.

När jag slutligen anländer till våning TVÅ orkar jag inte ens med mig själv längre och vill bara ha mat..

Dagen spenderas på Golden Bay med sol, bad och böcker.
Klockan tre har vi avbokad tid för ridning och vi alla är riktigt peppade!
Kommer efter mycket om och men iväg på ridturen, men eftersom någon oskön förälder fått för sig att låta sina två tre-åringar som aldrig suttit på en häst förut rida blir tempot extremt långsamt och vi alla sitter mest och gäspar och surar.
Vi får 'fria' tyglar dom sista två minuterna (egentligen inte, men ingen brydde sig) och jag försöker få igång hästen i gallop men det går inte..
Trots att jag vart utdelad den största hästen, ville han tamejfan inte springa.
Vart lite guppande trav en bit och sedan var vi tillbaka i stallet med alla 407592874 flugor som dom stackars hästarna fick stå ut med.

Jag älskar hästar, och red mycket under 2005 då jag bodde i en fosterfamilj som hade sex stycken, men det har legat på is dom senaste åren.
Hur som så kom gnistan tillbaka så jag och Eija har bestämt oss för att sticka iväg till 4H gård inom kort och dra ut och rida lite fritt :)

















Trend.














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

namn,


mail, (publiceras ej)

blogg,

kommentar,

Trackback