bwin + partygaming = sant

Idag har vi på företaget fått reda på något extremt stort, historiskt för bwin.
Vi förenas med PartyGaming (partypoker) som är en av världens största pokerföretag och tillsammans kommer dessa två företag med säkerhet bli störst i världen!

Drygt att man inte hade några aktier i bwin, för hittills cirka 1 timme efter press releasen har dom gått upp över 20%.. Surt sa räven.

Stort, stort..
Vad som händer med oss är en annan fråga, för nu har vi ett dussin kontor utspridda över hela världen och jag har en känsla av att 400 pers sittande i Stockholm är en kostnad som man kan reducera.
Det kommer ta lång tid, absolut minst 1 år men man vet aldrig.
Undra hur det här med avgångsvederlag fungerar.. Advokat, anyone?

Vart bär det av då tro? Om det inte bärs av någonstans innan? ;)
Time will tell..




Kommentarer
Christer E

Oj, vilket scoop, det tackar vi för!



Vad gäller avgångsvederlag så är det tyvärr vanlig uppsägningstid som gäller om de gör omstruktureringar och nedläggningar. Är du inte med i facket så kan du föra din egen talan, vilket kan vara en fördel.



Oftast så brukar de vara rätt generösa då det är så stora uppköp såvida verksamheterna går bra, så förmodligen så kommer ni få något slags erbjudande OM det nu blir så att nåt ska läggas ner.



Bara säga till sen om du undrar nåt, jag har hygglig koll på läget och har suttit på "båda sidorna", jag har själv blivit uppsagt en gång när jag var anställd (förde egen talan och fick 5 månadslöner :P) och har själv sagt upp några anställda. Tråkiga men nyttiga erfarenheter!

2010-07-29, 18:31:24 http://christerekman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

namn,


mail, (publiceras ej)

blogg,

kommentar,

Trackback